Consultanță în digital signage

Consultanță în Digital Signage și ce facem noi pentru tine.

Suntem aici în primul rând ca să te informăm. Dar nu în ultimul rând ca să îțí oferim o soluție. Credem noi că avem cea mai bună soluție.

Platforma

Platforma de Digital Signage, BE SIGNAGE, este simplă și eficientă. Accesibilă de oriunde, ea este în cloud, nu necesită investiții în echipamente de rețea cum ar fi switch-uri sau routere cu VPN, nu necesită investiții în servere și nici măcar cunoștințe avansate de rețelistică. Ai doar nevoie de o conexiune la internet.

Consultanță

Atunci când te gândești la o astfel de soluție apar multe necunoscute. De câte ecrane am nevoie? Câte licențe plătesc? Care sunt cele mai potrivite locuri în care să așezăm ecranele? Cine le instalează? Sau cine le configurează? Ori cine se ocupă de conținut? Cine administrează conținutul sau cine creează conținutul?

Noi suntem aici ca să răspundem acestor întrebări, să găsim cele mai potrivite soluții, să oferim consultanță în digital signage.

Instalare, manoperă și configurare

După ce v-ați hotărât la numărul de ecrane și poziția lor, apare poate partea cea mai dificilă, cea mai “murdară”, instalarea ecranelor.

Pentru acest lucru trebuie o echipă de instalatori (pe care o avem), care să dea găuri prin pereți, să tragă cabluri de alimentare și preferabil internet, să monteze suporturile pentru ecrane pe pereți (alte găuri). După așezarea/montarea ecranelor pe pozițiile lor, urmează configurarea și înrolarea lor în platformă. Acest lucru se poate face și înainte, și ar fi mai practic, mai util, mai rapid, ca acest proces să se facă înainte de montarea lor pe perete. Doar că unii clienți au nevoie de confirmarea faptului că echipamentele montante sunt noi și doresc ca desfacerea lor să se facă în fața lor, astfel asigurându-se că echipamentele sunt noi și desfăcute prima oară în fața lor. Nu este nicio problemă să facem exact așa cum își dorește clientul. Noi ne facem datoria de a îi prezenta toate variantele. Sau poate clientul are deja echipamentele.

Mai sunt și situații când vorbim de construcții noi. Sau când spații comerciale sunt amenajate iar clientul vine cu această propunere înainte să se apuce de treabă. Acestea sunt cazuri fericite. Pentru că în aceste situații proiectul pentru partea electrică o să prevadă de la început și aceste echipamente, și vor fi montate prize pentru curent și internet exact în locurile în care este nevoie înca de la început. 

În consecință, rolul nostru în acest caz este pe partea de consultanță, pentru poziția și numărul ecranelor, iar mai târziu configurarea și înrolarea ecranelor în platformă.

Conținut

Obiectivul clientului este chiar conținutul, ceea ce se afișează pe ecrane. Pe lângă beneficiul indiscutabil de imagine pe care îl aduce un sistem de Digital Signage, obiectivul lui este de a îl folosi pentru a își face publicitate. Asta înseamnă că trebuie să încărcăm conținut în platformă.

Ce înseamnă să încarc conținut?

Înseamnă “afișele” care apar pe ecrane, pe “televizoare” (suntem deja lămuriți că ecranele folosite pentru acest lucru nu sunt televizoare în adevaratul sens al cuvântului. Ele sunt monitoare profesionale cu conexiune la internet care nu conțin TV tuner.).

De asemenea, conținut însemnă fotografii, imagini pe care avem oferte despre produsele sau serviciile pe care clientul le oferă. În același timp poate înseamna videoclipuri despre activitatea companiei, spoturi publicitare practic. Sau mai înseamnă afișarea de informații sub formă de text.

Conținut înseamnă mesajul transmis, indiferent de forma aleasă.

Administrare

În consecință, conținutul trebuie gândit, creat, pus în practică și administrat.

Dacă nu aveți o echipă care să facă acest lucru vă putem ajuta noi.

  1. creare campanii de publicitate;
  2. creare și editare imagini, fotografii, texte;
  3. fotograf profesionist pentru fotografii de produs sau fotografii de prezentare;
  4. administrarea conținutului – adică după ce clientul are toate materialele necesare, acestea trebuie încărcate în platformă și programate să ruleze pe ecrane exact așa cum are nevoie și iși dorește clientul. Fiecare ecran poate fi programat individual să ruleze exact conținutul pe care clientul îl dorește. Fiecare ecran poate avea conținut diferit. Conținutul afișat poate fi programat pe ore, zile, când să se închidă și când să se deschidă;

Toți acesti pași pot fi făcuți de client sau de către noi.

În general majoritatea clienților aleg ca mesajele afișate să fie schimbate regulat. Este un proces care devine o constantă în interiorul companiei. Este normal și natural acest proces, pentru că el aduce plus valoare mare companiei.

Oferim soluții inteligente cu ajutorul Digital Signage!

Nu subestima beneficiile pe care le poate aduce Digital Signage asupra afacerii tale!

Conectăm oamenii cu tehnologia pentru experiențe incredibile.

Platforma
Conectăm oamenii cu tehnologia pentru experiențe incredibile.

Înscrie-te pentru noutăți, informații și oferte

Related Post