Termeni și condiții

Cine suntem

Termeni și condiții

besignage.ro este deținut și administrat de RECOM SISTEM SRL, și este o platformă de servicii Digital Signage.

Regulament

Site-ul besignage.ro este operat de societatea comercială RECOM SISTEM SRL, cu sediul în Str. Dristor nr.97-119, Sector 3, înscrisă în Registrul Comerțului cu numarul J40/3987/2004. Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document. Inclusiv cu toate efectele și consecințele ce decurg din acestea.

Administratorul site-ului besignage.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord. Nu are obligația unei notificări prealabile a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le consulta în orice moment.

Conținutul și dreptul de proprietate

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres si legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care intăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor

Raporturile comerciale dintre cumpărător și besignage.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul besignage.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însa uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producator fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. 

În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineti este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. besignage.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului besignage.ro utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile romane vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii besignage.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. 

În cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instantă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul besignage.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului. Poate întrerupe în orice moment și la orice interval de timp liber ales site-ul. Are dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătura cu termeni și condiții, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact.

Ecrane BE SIGNAGE

Oferim soluții inteligente cu ajutorul Digital Signage!

Nu subestima beneficiile pe care Digital Signage le poate aduce afacerii tale!

Conectăm oamenii cu tehnologia pentru experiențe incredibile.

Platforma
Conectăm oamenii cu tehnologia pentru experiențe incredibile.

Înscrie-te pentru noutăți, informații și oferte