Datele solicitate țin de confidențialitate

De ce avem nevoie de confidențialitate

Confidențialitate – Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, besignage.ro are obligația de a administra în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. 

Site-ul besignage.ro este operat de societatea comercială RECOM SISTEM SRL, cu sediul în Str. Dristor nr.97-119, Sector 3, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J40/3987/2004. 

besignage.ro este un operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizată) ni le transmiteți.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • prelucrarea cererilor de oferte de produse și servicii;
  • evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
  • pentru a vă oferi acces la funcționalitațile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
  • administrarea site-ului
  • analiza și îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășuram;
  • de a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri și promoții;
  • pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • de a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea besignage.ro, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.
Confidentialitate

Ce vom face cu datele confidențiale

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societații. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul României.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat. Dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora. Și numai în scopurile menționate în acest document. besignage.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a raspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu buna credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cât timp păstrăm datele confidențiale

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cat ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către besignage.ro prin formularul de contact, ne puteți solicita anularea contului de utilizator si/sau ștergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anunțați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

Confidențialitate - care sunt drepturile dvs.

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin formularul de contact.

În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., vă rugam să ne contactati prin formularul de contact. Vom analiza reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Oferim soluții inteligente cu ajutorul Digital Signage!

Nu subestima beneficiile pe care Digital Signage le poate aduce afacerii tale!

Conectăm oamenii cu tehnologia pentru experiențe incredibile.

Platforma
Conectăm oamenii cu tehnologia pentru experiențe incredibile.

Înscrie-te pentru noutăți, informații și oferte