besignage.ro

Despre noi, despre Digital Signage.

Site-ul este administrat și deținut de RECOM SISTEM SRL. Compania noastră a luat ființă în anul 2004 începând să ofere servicii de mentenanță IT. Apoi a urmat cursul firesc al vânzării echipamentelor către clienții proprii. 

Pe parcurs a apărut necesitatea oferirii serviciilor complete pentru echipamentele de print. Și aici ne referim la vânzarea de echipamente de print. Atât imprimante si multifuncționale cât și copiatoare noi și second hand. 

Dar am asigurat și consumabilele necesare tuturor echipamentelor. Oferim cartușe originale dar și compatibile. Facem reîncărcări de cartușe pentru o gamă variată de modele.

Lansare

În anul 2021 am început sa vorbim despre digital signage, să ne gândim la acest proiect. A intrat repede în sufletele noastre, i-am acordat timp dar am și investit foarte mult în el, nu doar suflet.

Despre noi

Despre Digital Signage

A căpătat formă la începutul anului 2022 când am reușit sa implemantăm și să punem în producție primul cont perfect funcțional.

Despre noi

Publicitate cu Digital Signage

Publicitate

Digital Signage este poate cel mai modern și eficient sistem de publicitate. Este una din cele mai flexibile metode de promovare a unui brand. 

Poți transmite în orice moment mesajul dorit pe ecranele instalate în compania ta, îl poți modifica instant oricând îți dorești și în orice locație iți dorești. Este la îndemâna și dorința clientului să modifice orice, oricând.

Platforma este ușor de folosit, intuitivă, flexibilă, scalabilă, programabilă, în cloud, fără servere și investiții în echipamente de rețea și calculatoare dedicate.

BE SIGNAGE este o platformă care controlează rețeau de ecrane digital signage de oriunde și fiecare ecran în parte. Le poți programa când să pornească, când să se oprească, astfel faci economie de energie. Le poți programa conținutul. adică ce anume să ruleze pe FIECARE ecran în parte fie ca vorbim de fotografii, filme. site-uri … și alte tipuri de informații care pot fi afișate pe ecran, indiferent de numărul lor, indiferent de locația în care se află. Cu alte cuvinte poți avea 10 locații cu câte un ecran în fiecare locație pe care le poți controla simultan pe toate sau individual în funcție de nevoi.

Dacă ai 10 ecrane în fiecare locație sau 100 de ecrane … procedura este aceiași, adică este la fel de simplu să le controlezi de la distanță, să încarci conținutul pe care il dorești, să le programezi. Putem scrie despre digital signage multe pagini, dar cel mai bine este să îți înțelegem nevoile, să vorbim față în față.

Garanție

Ecranele digital signage sunt ecrane profesionale concepute să funcționeze 24/7.

Personalizare

Poți să împarți ecranul așa cum îți dorești și pe el să ruleze mai multe tipuri de informații în același timp.

Oferim soluții inteligente cu ajutorul Digital Signage!

Nu subestima beneficiile pe care Digital Signage le poate aduce afacerii tale!

Conectăm oamenii cu tehnologia pentru experiențe incredibile.

Platforma
Conectăm oamenii cu tehnologia pentru experiențe incredibile.

Înscrie-te pentru noutăți, informații și oferte