Întrebări frecvente

Ai o intrebare sau o nelămurire? Mai jos găsesti cele mai frecvente intrebări întâlnite. Dacă întrebarea ta nu se regăseste printre ele te rog să ne contactezi.

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Conținutul este transmis continuu de pe internet sau fișierele sunt salvate pe dispozitiv și redate de acolo?

În funție de dispozitiv, majoritatea aplicațiilor noastre pot rula offline și vor fi stocate în cache pe echipamentul folosit dacă acesta este un echipament de tip SoC. Asta înseamnă că va necesita o conexiune la internet doar prima dată când sunt redate și încărcate fișierele. După aceea vor rula direct de pe dispozitivul tău. Dacă utilizați aplicații de streaming ca Youtube, RSS sau conținut live acestea necesită o conexiune constantă la internet.

Ce înseamnă SoC?

SoC = System-on-a-Chip. Termenul se traduce ca "sistem pe un cip". Asta înseamnă că toate componentele acelui sistem sunt fixate într-un singur circuit integrat. Un fel de PC în miniatură.. Astfel, prin acest sistem avem posibilitatea ca toate echipamentele de acest fel să le putem controla de la distanță. TV obișnuite NU sunt echipaente SoC, și nu sunt recomandate pentru o astfel de utlizare. Însă se pot găsi soluții pentru integrarea lor în platformă dacă totuși se dorește acest lucru, dar cu anumite limite.

Este posibil să gestionați ecranele dintr-un singur loc, toate dintr-o singură locație?

Desigur, puteți avea mai multe ecrane în locații diferite. Le puteți gestiona pe toate conectându-vă pe platforma noastră de oriunde v-ați afla. Chiar dacă aveți un singur ecran într-o locație și 10 ecrane în altă locație, le puteți controla pe toate de oriunde aveți acces la internet.

Unde este salvat conținutul pe care eu îl încarc?

Tot conținutul pe care îl încarci este salvat pe serverele partenerilor nostri. Paternerii nostri au majoritatea serverelor și a datelor păstrate in UE și utilizeaza servicii Microsoft Azure Cloud Services.

Oferiți soluții și planuri personalizate?

BE SIGNAGE este o soluție flexibilă. Ne putem adapta cerințelor dumneavoastră. Dacă nu sunteți sigur că putem dezvolta sau include o anumită caracteristică în planul dorit, contactați-ne. Vom fi bucuroși să vă ascultăm și să discutăm posibilitățile pe care le avem.

Cere ofertă

Oferim soluții inteligente cu ajutorul Digital Signage!

Nu subestima beneficiile pe care Digital Signage le poate aduce afacerii tale!

Conectăm oamenii cu tehnologia pentru experiențe incredibile.

Platforma
Conectăm oamenii cu tehnologia pentru experiențe incredibile.

Înscrie-te pentru noutăți, informații și oferte