proiectele noastre

Digital Signage este instrumentul viitorului oricărei companii.

Victoria Medical Center

Rețeaua Medicală Victoria este un furnizor de servicii medicale clinice și spitalicești proaspăt intrat pe piața serviciilor medicale din București.

Platon Cph

"Welcome to PLATON CPH. We are a precious metal foundry located in the heart of Copenhagen. We make rough castings and gold plating for the goldsmith industry and private customers. We strive to deliver the highest quality quickly and efficiently with a focus on good and personal service."

Diaverum Fundeni

Centrul de excelenţă în nefrologie Diaverum Fundeni, oferă o gamă de servicii medicale asociate bolii cronice de rinichi, cum ar fi: consultații de nefrologie, cardiologie, diabet și nutriție, precum și analize medicale de laborator.

Vox Technology Park

Hub de afaceri cosmopolit, reprezentativ pentru mediul de business din Timișoara. Arhitectură strategic gândită, facilități și dotări de ultimă oră, pentru viitorul companiei tale.

SwissMED CLINIC (proiect în derulare)

SwissMED CLINIC oferă îngrijire medicală, plină de compasiune, orientată spre pacient, pentru a vă ajuta să vă întoarceți la ceea ce vă place.

Spitalul Medical Victoria (proiect în derulare)

Situat în zona Pieței Victoriei, beneficiază de expertiza a nenumărate cadre medicale de renume, cu experiențe de succes în unele dintre cele mai bune centre de pregătire medicală din Europa și din lume.

Oferim soluții inteligente cu ajutorul Digital Signage!

Nu subestima beneficiile pe care Digital Signage le poate aduce afacerii tale!

Conectăm oamenii cu tehnologia pentru experiențe incredibile.

Platforma
Conectăm oamenii cu tehnologia pentru experiențe incredibile.

Înscrie-te pentru noutăți, informații și oferte